Computer reparatie
Wanneer uw computer hardwarematig of softwarematig defect raakt, kunnen onze gespecialiseerd monteurs meestal uw computer op locatie repareren zodat u meteen weer aan de slag kunt.
Virusverwijdering

Tegenwoordig is het bijna niet meer te vermijden, virussen. Virussen zijn vaak uit op uw inloggegevens, bankgegevens en creditcardgegevens waardoor het een hele grootte risico is om een virus op uw computer te hebben. Hierdoor is het een erg grootte risico om een virus op uw computer te hebben. Wanneer uw computer besmet is met een virus kunnen wij deze in de meeste gevallen verwijderen. Afhankelijk van de hardnekkigheid van deze virus zoekt een monteur van ons naar een mogelijkheid om deze virus te kunnen verwijderen.

Onderhoudsbeurt

Zoals een auto wel is een onderhoudsbeurt nodig heeft, heeft een computer ook steeds een onderhoudsbeurt nodig. De gemiddelde computer gebruiker moet zijn of haar computer om de 3 maanden een onderhoudsbeurt geven. Bent u van mening dat uw computer een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunt u ons inschakelen. Wij zullen alle belangrijke punten van een onderhoudsbeurt nagaan en op die manier de prestatie van uw computer verbeteren.

Sommige mensen zouden graag om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt voor de computer hebben, ook dit is bij ons mogelijk. Wanneer u een afspraak maakt met een monteur van ons, kan deze monteur u adviseren hoe vaak uw computer een onderhoudsbeurt moet krijgen op basis van hoe vaak u uw computer gebruikt. Indien u bijvoorbeeld een gemiddelde computer gebruiker bent, kunt u afspreken dat u iedere 3 maanden een telefoontje krijgt voor een onderhoudsbeurt. Op deze manier blijft uw computer in een goede staat.

Back-up

Heeft u belangrijke bestanden op uw computer en zou het een ramp zijn als deze door een virus of een crash allemaal zouden verdwijnen? Dan is het verstandig om hier dagelijks een back-up van te maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een back-up software ge´nstalleerd staat op uw computer dat iedere dag of iedere week een back-up maakt van uw bestanden. Deze op software configureren wij voor u op basis van uw wensen. Wanneer een monteur van ons een back-up software voor u installeert zal deze u helemaal uitleggen hoe de back-ups automatisch gemaakt worden, en hoe u deze software kunt configureren. Naast automatische back-ups kunt u ook handmatig back-ups maken met deze software. Om back-ups te maken hebt u echter een externe harde schijf nodig. Indien u zelf geen externe harde schijf hebt kunnen wij u deze leveren, dit kunt u erbij vermelden wanneer u een afspraak maakt met ons maakt.

Data recovery

Is uw computer defect of uw harde schijf defect, en valt deze niet meer te maken? Als eerste waar u aan zult denken is uw belangrijke bestanden. Wij kunnen in de meeste gevallen bij een defecte computer of harde schijf uw bestanden nog redden. Data recovery kunnen wij niet alleen op harde schijven en computers uitvoeren maar ook op USB Sticks, externe harde schijven en sd kaarten. Heeft u een andere geheugen medium en staat deze er niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij deze ook kunnen recoveren.

Draadloos internet

Heeft u geen ruimte voor kabels in huis en wilt u gebruik maken van draadloos internet? Dan kunnen wij uw draadloos internet instellen. Echter moet u zelf wel eerst voor een wifi stick zorgen.

Installeren van randapparatuur

Heeft u net een nieuwe printer, webcam, scanner of een andere randapparaat?, en u kunt deze niet zelf installeren, dan kunnen wij dit voor u doen.

Installeren van software

Heeft u net nieuwe software gekocht, en u heeft geen idee hoe u dit moet installeren? Dan kunnen wij deze voor u installeren. Wanneer u een afspraak met ons maakt is het belangrijk dat u vermeld welke software u wilt installeren, zo kunnen wij inschatten hoelang we bezig zijn.

Inbouwen van hardware

Heeft u nieuwe hardware gekocht voor uw computer, bijvoorbeeld nieuwe werkgeheugen (RAM), videokaart (grafische kaart), geluidskaart of dergelijke. Dan kunnen wij deze voor u inbouwen. Onze monteurs gaan bij het inbouwen van hardware zeer nauwkeurig en deskundig te werk.

Overige

Heeft u hulp met iets anders wat ook it gerelateerd is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan het beste per mail via info@bxmedia.nl.